ΟΔΗΓΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ – ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Αναγγελία ανανέωσης λειτουργίας στεγασμένου σταθμού επιβατικών αυτοκινήτων – (Τ09Γ)

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ – ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
ΥΠΟΔΕΙΓΜΑΤΑ (Downloads)
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ
1)
Υπεύθυνη Δήλωση του ενδιαφερόμενου ότι δεν έχει επέλθει καμία μεταβολή στην εγκατάσταση του στεγασμένου σταθμού επιβατικών αυτοκινήτων και στην πέριξ περιοχή, έπειτα από τη χορήγηση της άδειας λειτουργίας ή της βεβαίωσης νόμιμης λειτουργίας.
2) Εμπρόθεσμη ανανέωση:
e–παράβολο 17,50 € (Κωδ. 8248) για μονώροφους σταθμούς και e–παράβολο 29,50 € (Κωδ. 8250) για πολυώροφους.
Εκπρόθεσμη ανανέωση: e–παράβολο 29,50 € (Κωδ. 8249) για μονώροφους σταθμούς και e–παράβολο 58,50 € (Κωδ. 8251) για πολυώροφους.
3)
Βεβαίωση Πυροπροστασίας ή Πιστοποιητικό Πυρασφαλείας από την οικεία Πυροσβεστική Υπηρεσία1.

ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΑΥΤΟΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ
Έλληνες πολίτες :   Αστ. Ταυτότητα ή Δίπλωμα Οδήγησης ή Διαβατήριο
Πολίτες ΕΕ           :   Διαβατήριο και Άδεια Διαμονής Ευρωπαίου πολίτη
Πολίτες εκτός ΕΕ :  Διαβατήριο και Άδεια Παραμονής
 
ΜΗ ΑΥΤΟΠΡΟΣΩΠΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ
Απαιτείται ο ορισμός εκπροσώπου/εξουσιοδοτημένου προσώπου στο παρόν έντυπο με θεώρηση του γνησίου της υπογραφής ή εξουσιοδότηση ή πληρεξούσιο με θεώρηση του γνησίου της υπογραφής.
Σε περίπτωση που το παρόν έντυπο επέχει και θέση Υ.Δ. το κείμενο υπογράφεται μόνο από τον ενδιαφερόμενο ή από πρόσωπο που έχει πληρεξούσιο, στο οποίο θα δίνεται ρητά το δικαίωμα υπογραφής Υ.Δ.
 
ΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ
Όταν συμβαλλόμενος είναι Νομικό Πρόσωπο απαιτούνται:
Για Α.Ε.:  Σύσταση, Δ.Σ. σε ισχύ και πρακτικό του Δ.Σ.:
i) για την απόφαση ανανέωσης λειτουργίας και
ii) για την παροχή εξουσιοδότησης στο πρόσωπο που θα προσέλθει.
Για Ο.Ε., Ε.Ε., Ε.Π.Ε., Ι.Κ.Ε : Πιστοποιητικό περί μεταβολών (τελευταίου διμήνου) από το ΓΕΜΗ και τελευταία τροποποίηση.
 
ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ
Η Βεβαίωση νόμιμης λειτουργίας του στεγασμένου σταθμού έχει χρονική ισχύ δέκα (10) ετών και μπορεί να ανανεωθεί εφόσον υποβληθούν τα απαιτούμενα προβλεπόμενα δικαιολογητικά των παραγράφων 1 ή 5 του άρθρου 25 του υπ’αριθμ. 455/1976 Π.Δ., όπως ισχύει.
Σε περίπτωση που ισχύουν ειδικές διατάξεις για κάποια περιοχή (π.χ. NATURA, ιδιαιτέρου κάλλους κ.λ.π.), είναι ενδεχόμενο να προκύπτουν και επιπλέον δικαιολογητικά.
Σε περίπτωση που ο ενδιαφερόμενος είναι νομικό πρόσωπο, το κείμενο της Υπεύθυνης Δήλωσης διαμορφώνεται ως εξής: «Ως νόμιμος εκπρόσωπος της εταιρείας………………….αυτοτελώς ή από κοινού δηλώνω ότι………………………………………….» (το κείμενο κατά περίπτωση).

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ
1) Το πιστοποιητικό αυτό πρέπει να ανανεώνεται πριν από την ημερομηνία λήξεως του από την οικεία Πυροσβεστική Υπηρεσία που το χορήγησε με φροντίδα του υπεύθυνου του σταθμού (εκμεταλλευτή).

Skip to content